Ta kontakt

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt her? Da kan du kontakte oss gjennom skjemaet under. Er spørsmålene relatert til meglertjenester anbefaler vi at du tar direkte kontakt med en eiendomsmegler. Praksisen til meglerne vil variere ofte, derfor vil du det være bedre for deg å høre med dem direkte.

Kontakt

4 + 15 =

Faq

Hvor mye koster det å selge boligen min?
Prisen på boligsalg vil variere mye i fra de ulike meglerne. Det kan derfor være lurt å sammenligne tilbud fra flere selskaper, slik at du får det beste tilbudet. Ved å bruke vårt skjema sparer du både penger og tid. Tjenesten er gratis og uforpliktende.
Hva er boligen verdt?
Flere lurer ofte på hva boligen er verdt. Enten du skal selge eller refinansiere vil du trenge hjelp fra en eiendomsmegler til å få en verdivurdering. Ta derfor kontakt med flere, få dem på befaring og få en verdivurdering fra hver enkelt megler. På denne måten vil du få en mer presis og korrekt pris.

Finn beste eiendomsmegler til en verdivurdering

Ved å få tilbud fra flere eiendomsmeglere, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!